Onze website voldoet aan de AVG wet, zie ons Privacy beleid voor verdere informatie.


Inspiratie voor baby kadootjes: roze en blauw en meer

Als er een kleine is geboren geef je natuurlijk algauw een kadootje, want hoe leuk is het om iets in te pakken voor zo'n klein wondertje. Wij hebben divers cadeaupapier speciaal voor dit thema. Hoewel het inpakpapier al erg sprekend is, hebben we toch elk kado wat extra gedecoreerd.

Cadeau 1.

Benodigheden:
- Cadeaupapier Kids Unicorn Light
- Organza Lint Baby Roze 25mm
- Organza Lint Baby Blauw 38mm
- Etiket Gefeliciteerd Zilver

Pak uw kadootje in met het vrolijke eenhoorn inpakpapier. Wikkel vervolgens de twee organze linten eromheen en maak aan de voorkant een strik. Eventeel kunt je er nog een etiket opplakken met de tekst 'Gefeliciteerd'  of een naar keuze. Het kado is af. .

.

.

.

 

Cadeau 2.

 

Benodigheden:
- Cadeaupapier Kids Babyfant
- Satijn Dubbel lint 25mm
- Kadokaartje Kraft
- Etiket Gefeliciteerd Goud
- Oranje knijper

Op zoek naar iets neutraler inpakpapier, maar wel lekker speels? Dan is het oranje olifantjes papier wellicht een idee. Pak het kado in en wikkel hieromheen het satijnen lint met een strik in het midden. Gebruik de knijper om het kadokaartje vast te maken aan de strik en plak het etiket erop. Je hebt een echte eye catcher!

Cadeau 3.1

Benodigheden:
- Cadeaupier Chalkboard Pink Blauw
- Etiket It's a girl
- Kadokaartje Love, Oud Roze
- Houten decoratie slabbetje roze
- Houten decoratie Roze knijper

Cadeau 3.2

Benodigheden:
- Cadeaupier Chalkboard Pink Blauw
- Etiket Een jongen blauw
- Gelukspoppetje Geluksbaby Jongen

Voor een jongen of een meisje op zoek naar kadopapier? Of wil je altijd de keus hebben uit een van de twee? Kies dan voor dubbelzijdig inpakpapier, waarmee u mooie makkelijke creaties maakt. Pak het kado in en zorg ervoor dat u het uiteinde dubbel of schuin vouwt, zodat je een rand ziet van de achterkant. Plak vervolgens een etiket met gelukspoppetje op het inpakpapier of een leuk kaartje met knijper (we hebben voor de creativiteit hier een etiket op een kadokaartje geplakt). Het kado is af en ziet er feestelijk uit.

Cadeau 4.

Benodigheden:
- Cadeaupier Trendy Sweet Paradise Blauw Goud
- Cadeaulint dots licht blauw
- Etiket Kadootje blauw

Pak je cadeau in met het trendy vogeltjes inpakpapier. Wikkel daarna over de breedte een het lint met de stippels omheen en maak het af met een etiket. Simpel, maar net dat beetje extra.

 

 

 

 

 

 

separator line
separator line Terug separator line
separator line