Onze website voldoet aan de AVG wet, zie ons Privacy beleid voor verdere informatie.


Inspiratie voor Pasen: vrolijke kleurtjes

Pasen komt er weer aan en dan wil jij natuurlijk vrolijke verpakkingen creëren met paaslint en paasdecoraties!  Wij hebben een aantal kleurrijke ideetjes voor je op een rij gezet en uiteengezet welke materialen je hiervoor nodig hebt.

Cadeau 1.

Benodigheden:
- Luxe kraftpapier in de kleur appelgroen
- Geel satijnen lint van 12mm
- Luxe lint Kuikentjes met IJzerdraad 40mm

Pak je cadeau in met groen kraftpapier. Wikkel om het langste deel van je cadeau het satijnen lint (een beetje van het midden af) en maak dit aan de achterkant vast, bijvoorbeeld door er een knoopje in te leggen of met plakband. Als je dit gedaan hebt, wikkel je het luxe lint met dessin om het cadeau en leg je er aan de voorkant een strik in. Je cadeau is af.

.

.

.

.

.

.

Cadeau 2.

Benodigheden:
- Luxe kraftpapier in de kleur geel
- Fuchsia lint met haasjes van 22mm
- Satijn koord lime groen 2,5mm
- Luxe houten deco hanger Haasje met paasei

Pak je cadeau in met geel kraftpapier. Wikkel om het langste deel van je cadeau het lint met haasjes, een beetje aan de rechterkant. Wikkel vervolgens het satijnen koord om het cadeau en maak linksboven een strikje erin. Om je cadeau compleet te maken, maak je een decoratiehanger vast aan het strikje. Je hebt een prachig paascadeau.

Cadeau 3.

Benodigheden:
- Luxe kraftpapier in de kleur appelgroen
- Oranje lint met haasjes 22mm
- Weblint geel 25mm
- Houten decoplakker Haasje

Pak je cadeau in met groen kraftpapier. Plaats het oranje lint met haasjes en het weblint iets over elkaar, zodat je een randje weblint ziet. Wikkel het lint vervolgens om het cadeau en maak aan de voorkant een strik. Voor nog meer paasuitstraling hebben wij een leuk houten haasje op het cadeau geplakt.

Cadeau 4.

Benodigheden:
- Luxe kraftpapier in de kleur geel
- Satijnen lint paars 40mm
- Organza lint vlinder 25mm
- Satijnen lint lila 6mm
- Houten bloem in de kleur wit
- Kadokaartje wit en zilver

Voor dit cadeau hebben we veel lint en decoratie nodig. Pak je cadeau in met geel kraftpapier. Plaats het organza lint boven het satijnen lint en wikkel dit om het langste eind van je cadeau, maak het vast aan de achterkant. Plaats er dwars overheen het lila satijnen lint van 6mm en maak een knoopje aan de voorkant. Wij hebben het knoopje op het paarse lint gemaakt. Daarna duw je het lint door de oogjes van het kadokaartje en de houten bloem, maak een strikje van het lint. Schrijf als laatste leuke tekst op jouw kadokaartje.

 

 

 

 

separator line
separator line Terug separator line
separator line