Onze website voldoet aan de AVG wet, zie ons Privacy beleid voor verdere informatie.


Inspiratie voor Valentijn: roze

Met Valentijn wil jij jouw geliefde natuurlijk verrassen met een mooi ingepakt cadeau. Wij hebben een aantal leuke ideetjes voor je op een rij gezet en uiteengezet welke materialen je hiervoor nodig hebt.

Cadeau 1.

Benodigheden:
- Luxe kraftpapier in de kleur zwart
- Roze satijnen lint van 4cm
- Touw in de kleur wit & zwart
- Kadokaartje

Pak je cadeau in met zwart kraftpapier. Wikkel om het langste deel van je cadeau het satijnen lint en maak dit aan de achterkant vast, bijvoorbeeld door er een knoopje in te leggen of met plakband. Als je dit gedaan hebt, wikkel je een aantal keer het touw over de lengte van het satijnen lint en leg je hier een knoopje in, vervolgens doe je het kaartje om een van de uiteinden van het touw en maak je er een strikje in. Je cadeau is af.

.

.

.

.

Cadeau 2.

Benodigheden:
- Luxe kraftpapier in de kleur wit
- Fuchsia satijnen lint van 2,5 cm
- Naturel lint dat is opengewerkt
- Houten hartje hanger

Pak je cadeau in met wit kraftpapier. Wikkel om het langste deel van je cadeau het naturel lint, plaats daarover heen het satijnen lint en knoop dit aan de voorkant vast. Leg het touwtje van de houten hanger over de knoop heen en maak dan van het satijnen lint een strik. Je hebt een prachig Valentijnscadeau.

Cadeau 3.

Benodigheden:
- Luxe kraftpapier in de kleur wit
- Fuchsia satijnen lint van 4 cm
- Touw in de kleur wit & zwart
- Valentijnssticker (Wij gebruikten er een met de tekst 'Voor jou')

Pak je cadeau in met wit kraftpapier. Wikkel om het langste deel van je cadeau het satijnen lint en maak dit aan de achterkant vast. Als je dit gedaan hebt, wikkel je het touw horizontaal en vervolgens verticaal om het cadeau heen, zorg ervoor dat je aan de voorkant een strikje kunt plaatsen. Maak je cadeau af met de sticker.

Cadeau 4.

Benodigheden:
- Luxe kraftpapier in de kleur zwart
- Roze satijnen lint van 2,5 cm
- Twee roze veren

Pak je cadeau in met zwart kraftpapier. Wikkel het lint om het cadeau en maak aan de voorkant een strik. Plaats de twee veren tussen de strik.

 

 

 

 

separator line
separator line Terug separator line
separator line